• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toevoeren en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatie

  Met de ventilatiedoorvoeren van Burgerhout kunt u alle kanten op. Voor allerlei toepassingen en diameters hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Inclusief alle aanverwante artikelen, zoals beugels, verlengstukken, schotten en koppelingen. Vertrouw op de ideale prijs/kwaliteitverhouding, de snelheid en het montagegemak dat wij u bieden!

  Verlengde Skyline dakdoorvoer voor geïsoleerde daken

  Burgerhout introduceert verlengde Skyline 3000 dakdoorvoer voor geïsoleerde daken

  Kent u dat: een broekstuk dat soms half in het dakbeschot zit geschoven of net niet past doordat het dak zo dik is door alle isolatie? Burgerhout heeft daar nu de oplossing voor. Door de introductie van een verlengde variant van de Skyline 3000 dakdoorvoer heeft u onderdaks ruim 30 cm aan extra lengte. Ook de standaardmaat blijft gewoon leverbaar.

  Dikkere daken door focus op Rc-waarde
  Daken worden alsmaar dikker doordat er steeds meer nadruk wordt gelegd op de Rc-waarde van woningen. En die waarde is alleen te verbeteren als er meer isolatie wordt toegepast in het dak. Met als resultaat dat daken steeds dikker worden. Dit maakte het werk voor u als installateur er niet makkelijker op. Daarom denkt Burgerhout graag met u mee. Dankzij de verlengde Skyline 3000 kunt u ook bij dikke daken moeiteloos vakwerk leveren.

  Zelf verlengen is niet meer nodig
  Met een verlengstuk ervoor zorgen dat de dakdoorvoer op de juiste lengte werd gebracht bij dikke, geïsoleerde daken hoeft nu niet meer. De verlengde Skyline is ruim 30 cm langer dan de standaard uitvoering en bespaart u zo veel tijd. Zo werkt u een stuk efficiënter, want u hoeft niet meer aan de slag met verlengstukken.

  De verlengde versie van deze dakdoorvoer is leverbaar in 3 uitvoeringen:
  • Skyline 3000 hr PP conc 60/100 verlengd voor TwinSafe
  • Skyline 3000 hr PP conc 80/125 verlengd voor TwinSafe
  • Skyline 3000 hr Safe-pp 80-80 verlengd voor Safe-PP

  Skyline: de ideale dakdoorvoer
  De strak vormgegeven Skyline 3000 is de ideale dakdoorvoer voor gecombineerde luchttoevoer en rookgasafvoer bij HR-ketels. Standaard leverbaar in zwart (RAL 7021). De Skyline is berekend op alle weersomstandigheden, ijspegelvrij en voldoet aan de strengste normen en eisen.