• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toe- en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatie

  U wilt toch ook een gezond binnenklimaat verzorgen? Dat kan feilloos met het ventilatie assortiment van Burgerhout! Dit revolutionaire luchtdistributiesysteem is het antwoord op alle ventilatievraagstukken. Eenvoudig te ontwerpen en monteren, met als resultaat een blijvend hoog ventilatiecomfort. Combineer Hybalans+ eenvoudig met WTW materiaal en een ventilatiedoorvoer.

   

  Prefab schoorstenen: alle vragen en antwoorden

  De veelgestelde vragen over prefab schoorstenen en de antwoorden daarop hebben we verzameld op deze pagina.

   

  In het bestek wordt gesproken over een BM 3000 schoorsteen, waar vind ik deze in de documentatie?

  Alle BM (Burgerhout/Muelink&Grol) aanduidingen zijn weggehaald en alle schoorstenen worden nu Delta schoorstenen genoemd. Alleen de naam is gewijzigd, het product is hetzelfde.

   

  Kunt u ook een Mini-Delta leveren voor 2 woningen?

  De Mini-Delta is een volledig standaard prefab schoorsteen en uitsluitend leverbaar voor 1 woning. De indeling en afmeting is een vaststaand gegeven en kan niet aangepast worden. Wij kunnen hiervoor een Delta schoorsteen aanbieden aan de hand van uw specificaties.

   

  Wij willen graag een extra wasemkapkanaal in de Mini-Delta, kan dit?

  Nee, niet in de standaardversie. Wij kunnen hiervoor wel een Delta schoorsteen aanbieden aan de hand van uw specificaties.

   

  Het rookgaskapje op mijn schoorsteen is kapot, kunt u dit los leveren?

  Ja, een los HR kapje 80 mm voor onze schoorstenen is artikel 600804405. De VR uitvoering is leverbaar onder artikelnummer 600804289.