• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toevoeren en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatie

  Met de ventilatiedoorvoeren van Burgerhout kunt u alle kanten op. Voor allerlei toepassingen en diameters hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Inclusief alle aanverwante artikelen, zoals beugels, verlengstukken, schotten en koppelingen. Vertrouw op de ideale prijs/kwaliteitverhouding, de snelheid en het montagegemak dat wij u bieden!

   

  INFORMATIEBIJEENKOMST VVE BELANG 2019

  Begin: 04-11-2019 09:00
  Eind: 04-11-2019 17:00

  Renovatie rookgasafvoersystemen

  Ook dit jaar is Burgerhout aanwezig bij de Informatiebijeenkomsten van VvE Belang.

  Er is veel onwetendheid in Nederland op het gebied van renovatie van rookgasafvoersystemen in de gestapelde bouw én de gevaren van het niet vervangen van het rookgasafvoersysteem. Wist u bijvoorbeeld dat er jaarlijks gemiddeld 7 mensen overlijden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging? Of dat een rookgasafvoersysteem vervangen dient te worden als er een nieuwe cv-ketel wordt geïnstalleerd? Bent u op zoek naar de verschillende mogelijkheden bij vervanging van rookgasafvoersystemen conform wet- en regelgeving? Dan kunnen wij u hiermee helpen.

  Burgerhout heeft renovatieoplossingen voor grondgebonden woningen en voor de gestapelde bouw. Onze systemen zijn zodanig ontworpen dat bij renovatie van het rookgasafvoersysteem weinig hak- en breekwerkzaamheden nodig zijn. Dit bevorderd de renovatiewerkzaamheden en zorgt voor weinig overlast voor de bewoners.

  U bent van harte welkom bij de derde bijeenkomst van VvE Belang die plaats vindt in het IJsselhallen te Zwolle. Voor deelname aan het evenement klikt u hier.

  Waar?

  Rieteweg 4
  8011 AB
  Zwolle

  Zet in agenda