• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toevoeren en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatie

  Met de ventilatiedoorvoeren van Burgerhout kunt u alle kanten op. Voor allerlei toepassingen en diameters hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Inclusief alle aanverwante artikelen, zoals beugels, verlengstukken, schotten en koppelingen. Vertrouw op de ideale prijs/kwaliteitverhouding, de snelheid en het montagegemak dat wij u bieden!

  EasySafe genomineerd voor VSK Awards 2020

  Burgerhout is evenals voorgaande jaren natuurlijk ook weer aanwezig op de VSK, dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. Tijdens deze editie presenteert Burgerhout diverse noviteiten, waaronder EasySafe, onze warmtepomp omkasting en de nieuwe online catalogus. Het thema van deze beurs is ‘Midden in de toekomst’ en met onze beursprimeurs sluiten we daar volledig op aan.

  Dinsdag 10 december heeft de organisatie van de VSK bekend gemaakt welke nieuwe product innovaties zijn genomineerd voor de VSK Awards 2020. Ons eigen Burgerhout EasySafe systeem is een van de 3 genomineerde producten in de categorie Installateurszaken!!!

  Stemmen voor publieksprijs

  Wij zijn bijzonder trots dat, dankzij de inspanningen van alle betrokkenen, wij kans maken op het winnen van deze prestigieuze prijs! Vind jij ook dat ons EasySafe systeem de absolute winnaar is voor de VSK Awards 2020 publieksprijs? Breng dan hier je stem uit!

  Burgerhout EasySafe

  EasySafe is een concentrisch push-fit, volledig kunststof, rookgasafvoersysteem (60/100). Concentrisch is in Nederland aan een opmars bezig. Het buis- in buis-principe zorgt ervoor dat bij mogelijke lekkage van rookgassen, geen koolmonoxide in de verblijfsruimte komt. Het systeem is veiligheid, installatiegemak en betrouwbaarheid een flinke stap voorwaarts is. Bijzonder is de extra trekvaste verbinding, die wordt gerealiseerd door 35 haakjes op een stalen tandring die zich met een push-fit systeem vastklemmen op de kunststof luchttoevoerbuis van het volgende element.

  De jury: De concentrische rookgasafvoer is in Nederland aan een opmars bezig en dat juicht de jury toe. Bijkomend voordeel van de bevestigingstechniek is dat er minder gebeugeld hoeft te worden en dat is een zwakke plek in veel rookgasafvoerinstallaties. Met het oog op de koolstofmonoxide-problematiek en de naderende certificering voor gasinstallateur, is een goede veilige rookgasafvoer een zegen voor de markt.

  Frank Methorst legt in de bovenstaande video uit wat de voordelen en veiligheidsaspecten zijn van EasySafe.

  Registreer via de onderstaande link en ontvang een gratis entreekaart voor de VSK! Wij staan in hal 7, stand C084.