• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toevoeren en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatie

  Met de ventilatiedoorvoeren van Burgerhout kunt u alle kanten op. Voor allerlei toepassingen en diameters hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Inclusief alle aanverwante artikelen, zoals beugels, verlengstukken, schotten en koppelingen. Vertrouw op de ideale prijs/kwaliteitverhouding, de snelheid en het montagegemak dat wij u bieden!

   

  Sales team Burgerhout

  Het Burgerhout sales team werkt dagelijks aan verschillende vraagstukken omtrent rookgas- en ventilatiesystemen. Of het nu gaat om de keuze van combinaties van materialen, om advies in de verschillende oplossingen waar u naar op zoek bent of dat u een afspraak op locatie wilt? Het Burgerhout sales team staat altijd voor u klaar!

  Hieronder heeft u een duidelijk overzicht wie in welk deel van Nederland actief is en waar u ze voor kunt inschakelen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de collega’s op de Sales Support.

  Afdeling Sales Support

  T: 0592-34 30 43
  E: salessupport@burgerhout.nl

  Sales Manager Nederland

  Robbert van der Ende | 06-14321726
  r.vanderende@burgerhout.nl

  Accountmanager Voorschrijvende markt Noordoost

  Gerwin Stijf | 06-54100041
  g.stijf@burgerhout.nl

  Accountmanager Voorschrijvende markt West

  Felix Fonville | 06-20540831
  f.fonville@burgerhout.nl

  Accountmanager Voorschrijvende markt Zuid

  Leon Peijen | 06-46040415
  l.peijen@burgerhout.nl

  Accountmanager Groothandel  Noord Nederland

  Frank Vogel | 06-55000325
  f.vogel@burgerhout.nl

  Accountmanager Groothandel  Zuid Nederland 

  Arjen van den Tillaar | 06-52699423
  a.vandentillaar@burgerhout.nl

  Customer Logistics Planning

  Alex Jacobs | 050 30 28 915
  a.jacobs@mg-group.com