• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toevoeren en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatiedoorvoeren

  Met de ventilatiedoorvoeren van Burgerhout kunt u alle kanten op. Voor allerlei toepassingen en diameters hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Inclusief alle aanverwante artikelen, zoals beugels, verlengstukken, schotten en koppelingen. Vertrouw op de ideale prijs/kwaliteitverhouding, de snelheid en het montagegemak dat wij u bieden!

  Luchtdistributiesystemen

  U wilt de bewoners toch een gezond binnenklimaat bieden? Dat kan feilloos met HybalansPlus van Burgerhout! Dit revolutionaire luchtdistributiesysteem is het antwoord op alle ventilatievraagstukken. Eenvoudig te ontwerpen en monteren, met als resultaat een blijvend hoog ventilatiecomfort. Voor opdrachtgevers, architecten, adviseurs en installateurs heeft Hybalans+ alleen maar voordelen. Nu leverbaar in drie uitvoeringen: standaard, extra klein en ovaal.

  Burgerhout presenteert nieuwe huisstijl

  Burgerhout, de specialist in systemen voor rookgasafvoer en ventilatie, presenteert een nieuwe visuele identiteit. Deze ligt volledig in lijn met de huisstijl van de andere bedrijven die onderdeel zijn van de M&G Group. Voor klanten is het daardoor direct duidelijk dat zij profiteren van de kwaliteit en slagkracht van de internationale marktleider.

   

  Kwaliteit, innovatie en partnership

  De drie ronde vormen in de nieuwe visuele identiteit staan uiteraard symbool voor de buisvormige producten die Burgerhout en de rest van de M&G Group levert. Maar ze symboliseren ook de drie kernwaarden van de onderneming: kwaliteit, innovatie en partnership.

   

  Kwaliteit is de belangrijkste voorwaarde om zaken te kunnen doen. Rookgasafvoer moet gewoon heel veilig zijn en daar zorgt men dan ook voor bij Burgerhout. Innovatie komt tot uiting in de eigen R&D-afdelingen en –faciliteiten en een eigen testcentrum in Groningen waar tests gedaan worden met eigen producten en voor veel klanten. 3D-prototypes worden zelf gemaakt door Burgerhout en de rookgasafvoer wordt getest in situaties met regen, wind en ijs.

   

  Partnership betekent samen met de klant oplossingen zoeken. Klanten uit het distributiekanaal worden getraind over producten en mogelijkheden, zodat men samen met Burgerhout kan werken aan nieuwe oplossingen. Installateurs worden met oplossingsgerichte producten geholpen en bijvoorbeeld met calculatiesoftware. OEM-klanten gebruiken Burgerhout-onderdelen in hun cv-ketels, dus hier is partnership de enige manier om de beste oplossing te ontwikkelen.

   

  In de nieuwe slogan ‘Innovative partner’ komen deze kernwaarden samen.

   

  M&G Group

  Burgerhout bestaat al ruim 150 jaar en is specialist in systemen voor rookgasafvoer en ventilatie en is bijvoorbeeld ook een vertrouwd leverancier van vormstukken uit plaatstaal, kunststof en aluminium. CNC-gestuurde machines bewerken verschillende materialen tot functionele, fraaie behuizingen voor elektronische systemen, verwarmingstoestellen en boilers. Zelfs kunststof producten worden in eigen huis vervaardigd.

  Burgerhout maakt deel uit van de internationale M&G Group, met tien vestigingen wereldwijd. De M&G Group is marktleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakt oplossingen voor klanten over de hele wereld.