• Taal:
  Assortiment

  Dak- en geveldoorvoeren

  Wanneer het gaat om doorvoeren, dan wilt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. In dat geval bent u bij Burgerhout aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment dakdoorvoeren en geveldoorvoeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vertrouw op de topkwaliteit die wij u bieden!

  Star kunststof toe- en afvoeren

  Zoekt u de beste oplossing in kunststof wanneer het gaat om toevoeren en afvoeren? Burgerhout heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u. Kies voor het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer!

  Flexibele afvoeren

  Als het gaat om flexibele afvoeren, dan zit u goed bij Burgerhout. Zoals altijd bieden we u volop keuze en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

  Rookgasafvoermateriaal

  Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal, want we hebben producten in alle soorten en maten voor u. Of u nu op zoek bent naar dikwandig aluminium, dunwandig gelast aluminium, dunwandig NEN 7203, enkelwandig rvs, concentrisch of gecombineerd dikwandig aluminium GRS, bij ons heeft u volop keuze.

  Rvs-rookgasafvoeren

  Of het nu gaat om pelletkachels, haarden, individuele of collectieve afvoer van cv-ketels of warmtecentrales: star rvs van Burgerhout is geschikt om vrijwel elke rookgasafvoer te maken.

  Schoorstenen

  De serie Delta schoorstenen van Burgerhout zijn slimme maatwerkoplossingen die in elke situatie toepasbaar zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn de modulaire Delta schoorstenen een perfecte oplossing om alle doorvoeren in één goed ogende schoorsteen uit te laten monden. Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding waar Burgerhout om bekend staat. Kies voor snelheid, duurzaamheid en veiligheid!

  Accessoires

  Natuurlijk kunt u ook voor de nodige accessoires terecht bij Burgerhout. Wij bieden u installatiematerialen en bouwartikelen van topkwaliteit. En natuurlijk voor een zeer goede prijs. Zo profiteert u altijd en biedt u de bewoners de beste materialen!

  Ventilatie

  Met de ventilatiedoorvoeren van Burgerhout kunt u alle kanten op. Voor allerlei toepassingen en diameters hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Inclusief alle aanverwante artikelen, zoals beugels, verlengstukken, schotten en koppelingen. Vertrouw op de ideale prijs/kwaliteitverhouding, de snelheid en het montagegemak dat wij u bieden!

  Burgerhout introduceert de Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing

  De nieuwe Delta-Discovery Air is een hoogwaardige én esthetisch verantwoorde oplossing om warmtepompen te plaatsen op een hellend dak. Deze warmtepompbehuizing is geschikt voor zowel monoblock als split unit systemen. Uniek aan deze oplossing is het inspectieluik. Dit maakt het mogelijk om vanuit de woning de jaarlijkse inspectie en klein onderhoud uit te voeren. De installateur die voor jaarlijks onderhoud het dak op moet behoort hiermee tot het verleden.

  Behoud isolatiewaarde en prefab modulaire opbouw

  De Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing wordt volledig buiten de isolatieschil van de woning geïnstalleerd. Hierdoor blijft de EPC-waarde van de woning behouden. Bijkomend voordeel: deze oplossing gaat niet ten koste van de leefruimte op zolder. Er is ook weinig leidingwerk nodig.

  De behuizing is modulair op te bouwen. Het indekstuk en de tussenkast worden rechtstreeks aan de aannemer geleverd om de dakconstructie te maken. De bovenkast wordt bijvoorbeeld aan de installateur of prefab-afdeling van de technische groothandel geleverd, zodat men het monoblock of de split unit kan inbouwen. Het geheel (de bovenkast inclusief geïnstalleerde warmtepompunit) kan direct op de bouwlocatie op het reeds geplaatste indekstuk en de tussenkast gemonteerd worden. Hiervoor volstaat per woning slechts één kraanbeweging!

  Voordelen voor consument én installateur

  Bij de ontwikkeling van de Delta-Discovery Air is nauw samengewerkt met diverse marktpartijen. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat alle wensen uit de markt zijn meegenomen in het ontwikkelproces en het eindresultaat. Dit levert zowel de installateur als de consument voordelen op.

  Voor de consument betekent dit onder andere lagere onderhoudskosten door een goede bereikbaarheid, geen ruimteverlies op zolder, geluid reducerend door plaatsing op het dak en behoud van de isolatiewaarde van de schil/het dak.

  De installateur profiteert doordat er in het ontwikkelproces rekening is gehouden met het creëren van maximaal installatiegemak. Onder meer door de modulaire opbouw, de prefab-mogelijkheden en de toepassing van Leadax. Leadax is een duurzame en milieuvriendelijke loodvervanger die zich makkelijk laat verwerken.